Win dit boek door jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief van BlauwVlaanderen.be 
Het wordt verloot op 9 januari 2019.

(Gewonnen door Eefje Dufait uit Oostende)

Tussen talloze mailtjes en vergaderverzoeken is dát de belangrijkste vraag van de dag. Maar door tijdsgebrek grijpen ouders te vaak naar kant-en-klare maaltijden en te zoete conserven. Zelfs als er tijd is, blijft het moeilijk om te weten wat nu eigenlijk het gezondst is, wanneer je dat allemaal moet klaarmaken en hoe je je kinderen mee krijgt.

Gezonde drukte brengt redding! Deze voedingsexperts en mama’s tonen hoe je de perfecte mix maakt van snel, gezond en lekker. Hoe zit het met brood? Welke zoetstoffen zijn oké? Hoe pas ik recepten aan voor mijn kind dat een hoger of lager inspanningsniveau heeft dan anderen? Door goed te koken, bescherm je je kinderen tegen obesitas, vermoeidheid en kwaaltjes.

Wat eten we vanavond? biedt naast deze inzichten meer dan 70 recepten – vooral hoofdgerechten! – met minder geraffineerde koolhydraten, meer gezonde vetten en bomvol groenten. Wees maar zeker dat je applaus zult krijgen!

Wat eten we vanavond?
Gezonde drukte
Hardcover
ISBN 978-94-6131-785-8
€ 24,99 incl. BTW
Uigeverij Van Halewyck

Over de auteur:
De blog GEZONDE DRUKTE is ontsproten uit de gezonde geesten van vier vrouwen met een toffe job, een bruisend sociaal leven en een veeleisende kroost. Hella is diëtiste, Kim en Annelies zijn voedingsconsulentes, en samen met zakelijk brein Laurence beslisten ze hun expertise en recepten te delen met andere ouders. Naast de blog organiseren ze ook workshops rond de gezonde lunchbox. Gezonde drukte was genomineerd in de categorie Best Healthy voor de Belgian Food Blog Awards.

www.vanhalewyck.be
www.gezondedrukte.be