Win dit boek door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.
Het wordt verloot op 7 juli

(gewonnen door Tin Willems)

Puur natuur Groente
Heerlijke recepten en tips om elke dag meer groenten te eten.

Auteur: Monique van der Vloed

Uitgeverij Passie: www.uitgeverijpassie.nl

Hoe eet je meer groenten? Dit boek wil je inspireren en motiveren om meer groenten te gaan eten. Veel Nederlanders en Belgen helen de dagelijks aanbevolen 250 gram groenten niet, terwijl deze hoeveelheid slechts een minimum is. Dat kan beter, vindt Monique van der Vloed. Groenten bevatten zoveel essentiële voedingsstoffen en kunnen zo lekker, verrassend en veelzijdig zijn dat het zonde is om er niet meer van te eten.

Puur Natuur Groente laat met informatie, tips en heerlijke recepten zien hoe je makkelijk groenten kunt opnemen in je eetpatroon en hoe belangrijk dit is. Het boek bevat verrassende groenterecepten, zoals bloemkoolsushi, groentemuffins, bloemkooltosti, bieten-kaneelbroodjes, banaan-groentepannenkoeken en spinaziebroodjes. Ontdek hoe je de lekkerste groentesmoothies maakt en hoe je groenten verwerkt in je ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes.

Durf jij de Groente Challenge aan te gaan? Laat je inspireren door de heerlijke recepten uit dit boek om iedere dag veel groenten te eten en je daardoor gezonder en fitter te voelen. Iedere dag feest met groenten!

De recepten zijn allemaal puur natuur, zonder gluten, geraffineerde suikers, lactose en E-nummers. De meeste recepten zijn veganistische en voor de niet-veganistische ingrediënten wordt een alternatief gegeven.

Monique van der Vloed is een voedingsdeskundige met een passie voor lekker en gezond eten. Die passie deelt zij met haar ruim 27.000 Facebookvolgers via haar groep ‘Dat maken we natuurlijk lekker zelf’.
Haar doel is mensen helpen gezonder te leven. Ze heeft twee succesvolle kookboeken geschreven, heeft meegewerkt aan diverse boeken over voeding en schrijft columns en artikels. Daarnaast schrijft ze voor haar veelgelezen blog: moniquevandervloed.nl