Hier en daar vind je ze kant en klaar maar zelfgemaakt is natuurlijk 100 keer lekkerder. En helemaal niet moeilijk.

Dit heb je nodig:
1 bloemkool
80g gemalen amandelen
3 eieren
oregano, zout, peper
foodprocessor

Zo maak je hem:
+ Verwarm de oven op 200°C.
+ Was de bloemkool en snijd in grote stukken. Ook de harde knots kan je gebruiken.
+ Mix de bloemkool in de foodprocessor tot je in een maatbeker een 600 ml hebt. Stort dit in een kom.
+ Meng er het amandelmeel onder, zout, peper, oregano en kneed met de hand er een voor een de eieren door tot je een kleverig deeg hebt.
+ Stort het deeg op een bakpapier en maak er met de hand een pizzabodem van.
+ Bak hem af in de hete oven op 200°C tot hij goudkleurig is. Dit duurt een 25 minuten.

Ondertussen kan je van alles lekkers snijden om je pizza mee te beleggen. Bak dit nog eens 10 minuten mee.