Win dit boek door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. 
Het wordt verloot op 15 augustus. 

50+ Blijf fit, eet gezond!

Ouder worden en fit blijven zonder ingewikkeld dieet

Auteur: Laura Van Hoogstraten

Uitgeverij Passie: www.uitgeverijpassie.nl

Wil jij gezond oud worden? En wil je meer weten hoe je fit blijft met lekker eten en drinken?

Dit boek is voor iedereen die gezondheid belangrijk vindt én wil genieten van het leven. Of je nu 50+, 60+, 70+ of 100+ bent. In Blijf fit! vind je geen ingewikkelde diëten, onzinpillen of poeders. Ook geen bessen uit het verre oosten en zeker geen pittige trainingsschema’s. Je vindt er wel praktische tips over hoe je met kleine aanpassingen in je voedingspatroon en leefstijl het beste kunt inspelen op je veranderende lichaam. Met als doel: fit blijven zodat jij zo lang mogelijk kunt blijven doen waar je blij van wordt. Dit kan met brood, ei, babi pangang met nasi, roomboter en lekkere oude kaas. Gezond eten draait namelijk altijd om een patroon en nooit om een voedingsmiddel.

Je vindt in dit boek:
– praktische tips over welke voedingsstoffen je nodig hebt en wat je kunt eten en drinken om voldoende binnen te krijgen (met ‘normaal’ eten en drinken dat je gewoon in de supermarkt kunt kopen);
– een weekmenu, specifiek afgestemd op jouw leeftijd
– voedingsadvies over je zwakker wordende (schoon)ouders;
– tips om dat hardnekkige buikje of die ‘kipfiletjes’ onder je bovenarmen te verminderen.

Ga voor een lang, gezond en gelukkig leven!

Laura van Hoogstraten is diëtist en werkzaam in een groot revalidatiecentrum en verpleeghuis. Zij ervaart dagelijks in de praktijk hoe belangrijk eten en drinken is om fit en vitaal ouder te worden.